Studio Ede

Afbeelding van studio in Ede tijdens muziekshow.

Onze studio in Ede is van alle gemakken voorzien als het gaat om kleine tot middelgrote livestreams. Denk hierbij aan verschillende soorten webinars, maar ook het opnemen van muziekvideo’s. De studio is geheel op maat in te richten.

Bent u op zoek naar een studio elders in het land? Bekijk dan eens onze studio’s in Almere of Alblasserdam.

Wat krijgt u?

Bij het huren van de studio krijgt u één dagdeel lang (ochtend, middag, of avond) toegang tot onze studio. U huurt de videostudio in Ede kaal, dus zonder camera- licht- of geluidsapparatuur. Wenst u toch gebruik te maken van onze professionele camera’s? Dat kan! Het is dan mogelijk om de camera’s inclusief audiovisuele ondersteuning toe te voegen aan de offerte. Geef dit bij het aanvragen van de offerte aan.

Aanvullende opties

De studio huurt u kaal. Wilt u voor uw videocontent of livestream toch gebruik maken van onze ondersteuning of spullen? Dat kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Verschillende professionele videocamera’s zoals Sony FS5 en Sony AIII-camera’s;
  • Diverse lichtsets, van wit/geel licht tot kleurverlichting;
  • Geluidsapparatuur;
  • Regieset: bij bijvoorbeeld een webinar met verschillende camera’s kunnen we deze met een regieset live voor u schakelen;
  • Huur voor langere periode.

*Bij het bijhuren van apparatuur komt ook audiovisuele ondersteuning kijken. We bedienen de apparatuur graag, zodat uw focus op de uitzending kan.

Geef uw wensen door bij het aanvragen van de offerte en we kijken samen naar de juiste optie voor onze studio in Ede.