Talkshowstudio Alblasserdam

Onze talkshowstudio in Alblasserdam is uitermate geschikt voor grotere live-uitzendingen of producties waar gasten bij aanwezig zijn. Dat kunnen talkshows met tafelgasten zijn, of zelfs met publiek erbij. De studio is voor een groot deel naar wens in te richten en ligt onder de rook van Rotterdam.

Bent u op zoek naar een studio elders in het land? Bekijk dan ook eens onze studio’s in Ede of Almere.

Wat krijgt u?

Bij het huren van deze studio krijgt u één dagdeel lang (ochtend, middag, of avond) toegang tot de studio. Die huurt u kaal, dus zonder professionele camera- licht- of geluidsapparatuur. Wenst u daar wel gebruik van te maken? Dat kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om camera’s inclusief audiovisuele ondersteuning toe te voegen aan de offerte.

Aanvullende opties

Zoals gezegd, de talkshowstudio in Alblasserdam huurt u kaal. Maar we denken graag mee met u, om uw productie zo sterk mogelijk te maken. Daarom is het mogelijk verschillende opties bij te reserveren. Denk aan:

  • Verschillende professionele videocamera’s zoals Sony FS5 en Sony AIII-camera’s;
  • Diverse lichtsets;
  • Geluidsapparatuur;
  • Regieset: zodat uw talkshow of andere (live)productie live geschakeld kan worden met verschillende camera’s;
  • Huur voor een langere periode

*Bij het bijhuren van apparatuur komt ook audiovisuele ondersteuning kijken. Wij bedienen de apparatuur graag voor u, zodat u uw focus op de uitzending kunt leggen.